Kommer Ni ihåg de där Kasslerburgarna som jag tjatade om i somras & höstas? På Alla Hjärtans Dag frågade jag barnen om vilken deras favorit rätt var. H svarade Kasslerburgare. Utan tvekan. Så igår kväll var det precis det som vi åt. Vi lyxade till vardagen en aning, med goda, krispiga Kasslerburgare, fast i en ny tappning. I en LCHF version. Och det var minst lika goda. Eller som vår stora H uttryckte det: - Skit gott! ;-)
Väljer att inte skriva ut några mängder i receptet, eftersom det är lite upp till var och en, hur mycket härligheter man vill ha i sin Kasslerburgare.
Ingredienser
Kassler (max 5 gram kolhydrater/100 gram)
Ost
Romansallad
Tomat
Paprika
Gurka
Röd lök
Pickles (max 5 gram kolhydrater/100 gram)
Hamburgerdressing (max 5 gram kolhydrater/100 gram)
Smör till stekning
Gör så här: Skiva kasslern. Stek dem i en stor klick smör, i en stekpanna. Skölj salladen och grönsakerna. Skiva tomaten, grukan, paprikan och röd löken. Skiva ost. Sätt sedan ihop Kasslerburgaren, använd blad från Romansalladen som "bröd". Servera!
-----
Blir det Kasslerburgare till fredagsmys imorgon kanske?!
-----
Blir det Kasslerburgare till fredagsmys imorgon kanske?!