tisdag 1 november 2011

Nu har det dragit igång!

Snyggt! Älskar bokstäverna! Har hittat snygga plåtbokstäver från House Doctor
bland annat HÄR, som kommer få flytta hem till oss!
Tänk första november redan! Dvs vårt lilla Halloweenfirande är avklarat och nu blicker vi framåt. Mot julen. I massor. Fast först ska vi klara av en flytt. Tar lite emot fortsatt, kan jag villigt erkänna, men så snart den är avklarad kommer det kännas bra. Jätte bra. Man ska bara härda ut fram tills dess...

För nu börjar det vara ett kaos utan dess like här hemma. Packandet har dragit igång med stora steg. Lilla J och H´s rum är numera nerpackade. Delar av vardagsrummet har börjat följa efter. Samtidigt så har jag passat på att måla om det där linneskåpet jag pratade om sist, vilket i sin tur har fört med sig lite oreda. 

Mycket tankar kretsar kring inredning just nu. Inte så konstigt kanske, en ny lägenhet ska inredas. Har kommit på en del nya lösningar, hoppas att de ska fungera även i praktiken. Hade från börjat planerat att vi skulle få in lite mer mörka accanter bland allt vårt vita, men börjat vackla lite. Får se hur det blir.

Vi har en intensiv månad framför oss. Som tur är så har tiden en förmåga att springa på, så utan att vi ens kommer hinna blinka, så lugnar livet ner sig en smula igen och vi kan njuta av vårt nya boende. Och julen! Längtar redan nu! ;-)