måndag 26 september 2011

Och vinnaren är...Tiden bara springar på. 25:e september hann komma och passera, innan vi hann blinka ens. Men nu är tiden här. Bloggen kommer äntligen regelbundet börja sjuda till liv igen! Som vi har längtat! Vi båda har haft en hel del saker som skulle avslutas, innan vi kunde börja med bloggandet här inne, de senaste veckorna. Men nu är vi redo. Mer än någonsin! Vi ser fram emot att få fortsätta att fylla Fröken Fru med härliga recept, inredningsbilder, dukningstips, inbjudningskort och massa mera!

Men innan vi börjar, så måste vinnaren av tävlingen i samarbete med Hjärtats Rum att presenteras! Ni var många som deltog, närmare bestämt 57 härliga läsare! Underbart! Det stora deltagandet lockar oss definitivt till att ha fler tävlingar med härliga priser för Er, så håll utkik här inne i bloggen! 

Mellan varven kommer även vanliga utlottningar av våra favoritprodukter att hållas, inne på vår Facebook-sida, så om Du inte redan gillar oss, passa på nu! :-)

Men så till dagens vinnare av den underbara ugnsformen från Hjärtats Rum... vi säger ett jätte stort grattis till Martina! Vi hoppas att Du kommer bli super nöjd med Din nya ugnsformen! Vi har vidarbefodrat Din E-mail till  fina Jennie som driver Hjärtats Rum, så tar hon kontakt för att få Din adress :-)

Och till Er alla andra (och såklart även till Dig Martina) så kan vi i samarbete med Hjärtats Rum erbjuda Er hela 25 % rabatt på hela Er beställning  fram till och med den 30 september 2011! Ange erbjudande/rabattkoden frokenfru i kassan.