fredag 4 mars 2011

Sunshine

(Bildkälla: Signerat.se)

Blir inte mycket bloggande här inte. I alla fall inte idag. Nu är nämligen sjukstugan komplett här hemma, en febrig make gör oss numera sällskap. Så idag myser vi i soffan, kikar på lite film, dricker te och lägger pärlplattor, ett perfekt fredagsnöje;-)

För ett par timmar sedan åt vi lite LCHF pannkakor med färska hallon & vispad grädde till lunch. Riktigt gott! Tänk på att inte steka dem i en normal stor stekpanna, utan i en mindre, så håller de ihop bättre :-)

Jag ska strax ge mig ut på en kort promenad i det härliga vårvädret. Så synd att värmen kom den här veckan, när man inte alls har kunnat njuta av den, så som man skulle önska. Är ju samtidigt medveten om att solen ännu inte har hittat hem till Er alla. Tänkte därför att jag genom illustrationen ovan, skicka hem lite sol till Er alla! Visst är det fin? Härligheten är skapad av Susanne Axelsson, en favorit! Vårig. Lite så där perfekt för att vara just här och nu!

Kanske förresten skulle passa perfekt inne på J´s nya rum?! Där inne kommer det hända en hel del den närmaste tiden. Vi har bestämt oss för att göra om rummet, dags att plocka ut allt i juniorstorlek och istället ska en platsbyggd loftsäng få flytta in, för att skapa mer lekutrymme. Hon är ju en stor tjej numera som vill ha både eget skrivbord, stor säng och en egen myshörna. 

Kvällens fredagsmys blir LCHF Hamburgare och film. Går ju aldrig något bra på TV numera, så de helger vi är hemma, har det nästan blivit en standard att vi kollar på film. Och det är nog precis vad vi kommer ägna hela den här helgen åt. Film. Mys. Kramar. Lek. God mat. Bli friska.  Kanske jag rent av till imorgon kväll skulle prova mig på att göra en LCHF Pizza?! Lovar återkomma med recept om det blir så ;-)

Önskar Er en trevlig helg!