fredag 25 februari 2011

Hean&Fian
Tack alla för Er respons igår, både här inne i form av kommentarer, men även inne på Facebook! Ska grunna ett tag till, lovar återkomma med en bild över hur allt blev, när vi väl är klara :-)

Var precis inne hos Hean&Fian igen (Ni vet de som jag tipsade om till Alla Hjärtans dag), letar efter lite nya ideér, de har så himlans mycket fint inne hos sig! Älskar det mesta! Funderar på att börja göra om vår hall, efter att vi är klara med den döda ytan i vardagsrummet. Känner att den behöver piffas upp lite, bli lite mer välkomnande. Är lite inne på den översta bilden, tycker den är riktigt snygg! Tycker i och för sig att allt är snyggt, men just den skulle vara som pricken över i:et här hemma hos oss ;-)

Ibland är det just det lilla som gör det stora! Affischerna ovan är alla i storleken 30x40 cm (den nedersta har storleken 21x30 cm) och kostar 150 kr inklusive frakt.

Dags att ta tag i dagen, ikväll är det fredagsmys!

Trevlig helg!Ps. Letar Du efter den perfekta doppresenten eller en present för att välkomna en bebis till världen, kolla in affischerna HÄR, så snygga!! En present som definitivt inte är som alla andra! Kan ju vara kul att både ge & få, något som är lite utöver det vanliga :-)