söndag 13 februari 2011

Ett Alla Hjärtans Dag kort (gratis)


Högerklicka på bilden och välj alternativet "Spara bild som"

Är Du ute i sista minuten i år igen? Eller har Du kanske inte pengar att lägga på något speciellt till Alla Hjärtans Dag? Oavsett anledning, så har jag precis gjort ett Alla Hjärtans Dag kort, som Du kan använda och det alldeles gratis!

Varför? För jag vet hur livet kan vara. Jag har också varit där. En gång. För länge, länge sedan. Ja eller hur många gånger som helst, om man ser ur det första perspektivet, sista minuten;-)

högerklicka på bilden och välj alternativet "Spara bild som...", placera det exemplevis på Ditt skrivbord. Klicka sedan på bilden och skriv ut.

Du kan välja att skriva ut bilden i exempelvis A5 storlek (ett halvt A4), vill Du sedan göra det lite finare, klipp ut kortet och klistra det på ex en bit färgad kartong, om Du har det hemma. Har Du tjockare papper hemma, ex 200 grams, så välj att skriv ut det direkt på det (förutsatt att Din skrivare klarar av det). Det finns plats kvar på kortet, längst ner, att skriva under med Ditt eget namn, för hand. Så blir det ännu mer personligt.

Jag gjorde kortet medvetet ganska så färglöst, det för att även Ni utan en färgskrivare ska kunna använda Er av det.

Ge kortet som det är, eller överraska Din Älskling med ex hembakade CupCakes eller goda Praliner, som Du kan lägga i den söta asken som är gratis att ladda ner. Kör Du LCHF, överraska då med de här goda gurksnittarna.

Att visa kärlek behöver inte kosta pengar. Utan det handlar om att vara. Om att finnas där. Visa respekt. I vått & torrt. De är de små gesterna som betyder mest:-)

Vill Du skapa något fint Alla Hjärtans Dag pyssel med barnen finns det HÄR ett kort som Ni kan skriva ut och färglägga. HÄR ett roligt knep & knåp till barnen kanske imorgon och HÄR finns lite fina stickers att skriva ut, om barnen själva vill scrapa ett Alla Hjärtans Dag kort :-)

Nu blir det stilla här inne resten av dagen. Eftermiddagen är familjens tid här hemma. Vi ska på utflykt. Här i vår nya Stad. Bland de kvadratiska små, pittoreska kvarteren. I den strålande solen. Äta en tidig middag (funkar finemang att äta ute med LCHF) på en mysig restaurang. Leka lite på torget. Och sen avsluta dagen med bio. Imorgon börjar vardagen igen.

Passar på att önska Er Alla en underbar Alla Hjärtans Dag imorgon!