tisdag 25 januari 2011

Tack underbara alla Ni!


Vilken härlig respons jag har fått ifrån så många av Er! Är helt överväldigad! Inkorgen är full av mail (svar kommer till Er alla) och massor av härliga kommentarer & gilla tryckningar har Ni lämnat efter Er, både här inne och på Facebook. Tack, tack, tack!! Utan tvekan ger Er respons mig massor och åter massor av energi, i mitt bloggande!

Och det känns så skönt att veta att vi är så många, som tror och lever efter LCHF, både rena veteraner och nybörjar som jag själv. Och en massa härliga människor som befinner sig däremellan:-)

Det jag har fått med mig är, att Ni är några stycken som önskar sig veckomatsedlar etcetera. Det kommer om/när jag har tid. Men som en liten hjälp på vägen, så slängde jag ihop en liten inköpslista på grejer som är bra att ha hemma, när man äter enligt LCHF. Obs dock att det här är sånt som jag tycker man ska ha hemma, dvs sånt som vi numera hela tiden har fyllt vår kyl, frys och skafferi med.  De flesta recept som publiceras här inne, baseras sig till stora delar efter den listan.

Det har dykt upp även lite andra frågor, bland kommentarerna. Jag kommer framöver varje söndag, samla ihop alla frågor och besvarar dem i ett inlägg. Har dessvärre ingen tid att besvara på dem varje dag, hur gärna jag än skulle önska :-(

TACK ännu en gång för det fina mottagandet/välkomnandet back-to-bloggvärlden och till de senaste dagarnas inlägg om LCHF! Ni har utan tvekan gjort en helt vanlig, trött småbarnsmamma väldigt lycklig :-)