torsdag 1 juli 2010

Dressing


Just nu äter vi pastsallader i alla möjliga varianter och former här hemma. Så enkelt! Har vi med oss det som en Picknick blandar jag samman alla ingredienserna i en stor skål. När vi äter hemma lägger jag upp dem på ett stort fat. Blir riktigt inbjudande och framför allt ett trevlig sätt att bjuda in vänner på en enkel bit mat på.

Igår fick jag svängt ihop en underbar dressing. Halvvägs in i middagen tog dressingen slut, som tur är tog det knappa minuten att blanda ihop en ny skål!

Ingredienser
3 dl  creme fraiche
1 msk dijonsenap
1 1/2 tsk flytande honung
1 tsk rödvinsvinäger

salt
peppar 

Gör så här: Blanda samma alla ingredienserna i en skål. Salta & peppra efter egen smak.

Tips: Dressingen är super god till lax i alla former med! Pastasallad är en perfekt buffémat på kalas/fester, låt dina gäster välja mellan 10-15 olika råvaror som är snyggt uppskurna och upplagda på stora fat/skålar!