söndag 6 mars 2011

Bröllopsinbjudan att ladda ner (gratis)


Helgen bara rusade förbi. Hade tänkt att redan igår publicera den här bröllopsinbjudan, men kvällen fick lite ändrade planer. Den där lugna, stilla hemmakvällen byttes ut mot en natt på stan. Är ju dessvärre alldeles för sällan som det sker, men destå roligare när det väl sker ;-)

Men här kommer då en GRATIS bröllopsinbjudan (inbjudan till bröllop) att ladda ner. Det är en enkelt, klassisk och stilren inbjudan, för att passa så många som möjligt. Tanken är att man skriver ut den antingen i A5 eller A6 format, gärna i papper som väger minst 190 gram. Sen klistrar man på själva inbjudan, på ett större papper, som går i ens egen bröllopsfärg (se bild ovan).

Men likväl kan man köpa A4 papper som man viker till en folder och sen klistra in inbjudan på insidan. Eller varför inte scrappa något fint?! Enklaste sättet är att ex skriva ut den direkt på ett kort i A6 format, med en svag pastell färg, gärna med lite struktur. Då behöver Ni vare sig klippa eller klistra alls. Åhlens har ett jätte bra sortiment av både kulörer, storlekar & matchande kuvert, till ett bra pris;-)

Vägarna är många, dvs är bara Du själv som bestämmer hur slutresultatet ska se ut. Men Ni får jätte gärna maila mig en bild på hur just Era blev (frokenfru@gamail.com), om Ni själva har lust så klart :-)

Snygga papper finns att köpa på de flesta Bokhandlar, Åhlens eller genom att beställa från exempelvis Panduro.

HÄR kan Du läsa lite om hur det funkar med nedladdningen, om Du inte får till det. Och HÄR kan Du se alla inbjudningskort som finns för gratis nedladdning här inne hos Fröken Fru.

Om någon månad eller så, händer det en hel del saker här inne, vilket gör att Du då kommer ha möjligheten att beställa anpassade inbjudningskort och andra trycksaker här inne;-)

Nu ska jag ut i den varma solen med barnen. Låta barnen äta kanske ännu en glass på torget och bara njuta av våren!

Trevlig söndag!