onsdag 20 oktober 2010

Roliga aktiviteter till Halloweenfesten!Här kommer lite roliga aktiviteter som ni kan göra tillsammans med barnen på det stundande höstlovet, eller ha som en aktivitet på Halloweenfesten! Alla filer är i PDF, så bara ladda ner och skriv ut! Och ja GRATIS, är även de här;-)

Lite roliga färgläggningsteckningar/kort till festen. Är alltid bra att ha en planerad aktivitet att ta till när ljudnivåerna blir allt högre och högre;-) Eller varför inte låta dina barn få göra snygga kort (tjockare papper) eller teckningar (tunnare papper) och skicka till vänner och bekanta. 


Kommer ni ihåg den där leken från när vi själva var små (är född på 70-talet), när man skulle med hjälp av av ett pussel få ihop en clown, alla fick lägga till en egen del (kommer inte ihåg vad det heter)? Den HÄR aktiviteten har samma princip, låt barnen i tur och ordning få lägga till en monsterdel. Kommer bli många nya roliga varianter av monster på er fest! Rekommenderas att skrivas ut på lite tjockare papper, så att de håller.

Finn alla felen på kyrkogården! Blir man någonsin för gammal för den här aktiviteten?

Hjälp mummien att hitta rätt väg och Hitta vägen genom monsterhjärnan kan hålla den bäste sysselsatt en stund;-)