onsdag 20 oktober 2010

Lite roliga Halloween dekorationer för gratis nedladdning!


Alla högtider kostar alltid pengar. I massor. Så det tänkte jag ändra på här och nu. Har hittat en hel del kul länkar, där du kan själv ladda ner färdiga dekorationer för att skriva ut på din egen skrivare (PDF-filer) och ja, det är GRATIS!

Sen är det bara att klippa ut dem och börja göra huset redo för Halloween! Ta med barnen i det här arbetet, de kommer älska att få pyssla tillsammans med mamma och/eller pappa :-)

Gör snygga Halloween girlanger av dessa. Skriv ut ett bra gäng (hur många beror ju givetvis hus lång girlanger du önskar få, samt hur tätt figurerna ska sitta), klipp ut och klistra dem över bomullstråd (ex som du binder upp en kalkon med, när den är fylld och ska in i ugnen). Fäst den sedan över exempelvis matsalsbordet, vägg till vägg.

Ett snyggt skrämmande skelett att kanske fästa på ytterdörren, eller varför inte på en vägg ovanför exempelvis buffén. Kombinationen av många i rad, ger en härlig effekt! Fäst ihop delarna med provpåsklämmor (eller vad de nu heter i talspråk?).

En snygg-ful häxa att förgylla hemmet med. Den har samma princip som skelettet ovan.

En snygg 3D Dracula att sätta i bokhyllan! Lönar sig att skriva ut den här på lite tjockare papper (gärna 180-220 grams). Eller varför inte ställa den brevid godisskålen, för att hålla små fingrar borta;-)

Lite snygga fladdermöss! Tror själv att jag ska köpa ett spindelnät, liknande det HÄR och sätta upp i hallen. Sen kommer jag fästa massor av fladdermöss i det, längtar redan nu!

Snygg fönsterdekaration! Tänk vilken effekt man får uteifrån gatan!

Lite spöken att dekorera bordet med på Halloweenfesten! Lägg dem på en svart duk och få en riktigt snygg bord. Strö över lite paljetter här och där, och bordet är klart för dina gäster!