söndag 19 september 2010

Inbjudningskort - PrinsesskalasVi sitter just nu och kikar på valvakan för fullt här hemma. Samtidigt så passar jag på att fixa med lite nya inbjudningskort. För riktigt så nagelbitande spännande är det ju inte, att jag måste sitta klistrad med ögonen på TV:n, jag har en utomordentligt god hörsel;-)

Näst på tur står det här inbjudningskort till ett Prinsesskalas. Något som har varit önskat av några av er. Inbjudningskort till barnkalas verkar vara populärt, så det kommer fler snart. Valde att göra den här nästintill helt tom på "färdig text", så att ni har möjlighet att utforma den som ni själva vill.  Så bara ladda ner, fyll in din information i formulärsfälten och skriv ut! Och ja, alldeles GRATIS är det. Jag gillar verkligen konceptet med inbjudningskort som är gratis, varför lägga massor av pengar på det, barnkalas/middagar/fester etcetera är nog dyrt ändå;-)

Klicka på länken nedan för att ladda ner den till er!


För att få instruktioner om hur du går tillväga med filen, läs HÄR! Vill du se alla inbjudningskort som är gratis, klicka HÄR!