tisdag 11 oktober 2011

Kalasfint!


Har ikväll ägnat mig åt att blåsa upp ballonger i massor. För imorgon ska Lilla Stora J här hemma firas! Åren går fort, vår lilla söta bebis är numera en stor tjej! Det är nästan så att man börjar fundera på en Liten till, för att få chansen att njuta av de där ljuva småbarnsåren en sista gång. Åren går och den biologiska klockan börjar helt klart närma sig sitt bäst-före-datum, med alldeles för stora skrämmande steg;-)

Men det var inte den biologiska klockan som jag ville skriva om. Utan om ballonger. Älskar att klä in hemmet i mängder av ballonger till barnens födelsedagar. Blir lite så där extra festligt. Barnen brukar med stora, tindrande ögon trippa ut i vardagsrummet, blicka upp mot taket, mot alla ballonger och bara njuta. Älskar att se den där rena sanna glädjen i deras ögon, i just det ögonblicket. En glädje över något så enkelt. Men ändå så speciellt, på deras alladeles egna dag!

Älskar att skapa traditioner, saker som de i sin tur kan föra med sig till sina barn. Och det här med ballongerna är just en sådan :-)

Kan bli lite stilla här inne några dagar. För de närmaste dagarna ska kalas hållas, så tiden för kära bloggen kommer iallafall från mig (Fröken Fru 1)inte att finnas. Hörs om en vecka här inne igen!