söndag 10 april 2011

Små söta påsk-korgarBlir mycket påskpyssel här nu, på en och samma gång. Får skylla på att det är precis nu som jag hinner sitta med det. Vi älskar att pyssla med barnen här hemma, nu har vi massor av nya saker att sätta igång med :-)

I Sveirge firas ju inte påsken på samma sätt som i andra länder. I exempelvis Tyskland, delar man ut små baskets, fyllda med lite ägg (godis) och liknande. Sen får man leta efter de här små korgarna, brukar ligga gömda lite varstans. I Sverige delar vi ju ofta bara ut ett stort fyllt godisägg. I år kommer vi göra båda delarna, dels kommer vi dela ut några sånna här små söta korgar, fyllda med små ägg, till nära & kära som vi inte träffat på länge. Kanske  rent av låta dem bli lite som en give-away på årets påskbord (måste ju givetvis fråga vår värdinna, eftersom vi inte firar hemma).

Till barnens kusiner (och givetvis till J & H) har jag beställt de HÄR jätte söta, polka-dot inspirerade påskäggen. Tänkte fylla dem med varsin biobiljett och biogodis :-)

Vill även Du pyssla lite med barnen? Nedan finns det lite länkar till lite roliga korgar och annat pyssel, som givetvis är gratis att ladda ner :-)Idag blir det ännu en utflyktsdag, tillsammans med vänner & deras barn. Blir lek i massor och korvgrillning ute i det härliga vårvädret! Visst är det underbart att våren är här nu, med stora steg?!

Önskar Dig en trevlig Söndag!