onsdag 22 september 2010

En dejt med lunchlådan?!;-)
Det är helrätt att ta med lunchlåda till jobbet. Man sparar både tid och pengar. Super! Men det många inte tänker på, är ju att den här stackars lunchlådan är det perfekta samtalsämnet. För visst är det så, att du hajar till lite, om någon kommer med en annan låda, än den där obligatoriska tråkiga platsburken som blev över från sommarens färdiga potatissallad?! ;-)

Så dagens tips till alla singlar är att börja med lunchlåda. Köp en riktigt snygg, lite annorlunda lunchlåda som drar blickarna till sig. Fyll den sedan med något färgglatt och doftande, ex en kryddig kycklingwook och jag lovar att du blir dagens samtalsämne, strax efter det att dagens väder och gårdagens TV-program har avhandlats. Och vem vet vilka kontakter du kan knyta under just den lunchen;-)

Lunchlådan/Matlådan på bilden kommer från Rice. Super smart! Du kan med en snygg enkelhet planera din lunch, utan att allt blir en stor enda geggig röra. Lite fräsch sallad i en burk, lite kycklingwook i en annan och i en tredje lite goda läckra tillbehör som solroskärnor eller riven parmesan som du kan strö över wooken. Burkarna har storleken 15x15 cm och är 6 cm höga. Burkarna kostar tillsammans 98 kr HÄR.